Menu
Renovare Casa

Renovarea ieftina a casei

Acum poti sa iti renovezi casa fara sa-ti golesti buzunarele. Vezi mai jos cateva proiecte cu buget redus pentru renovarea casei tale in concordanta cu personalitatea si stilul tau de viata.

  • Vopsirea unei parti a peretelui intr-o culoare contrastanta cu restul camerei aduce un look indraznet, fresh interiorului casei tale. Poti sa mergi pe o varianta chiar mai inchisa decat orice ai in jur. Apoi adauga un mobilier cu o culoare de accent si un covoras decorativ interesant.
  • Modifica masuta din mijlocul sufrageriei adaugandu-i o zona de stocare la baza si vopseste-o intr-o anumita culoare. In cazul in care nu mai este o piesa de mobilier rezistenta, poti sa o inlocuiesti cu o masuta moderna cu o suprafata din oglinda, care se potriveste oricarui look.
  • Adauga pete de lumina, care pot face diferenta noaptea. Pentru aceasta, poti sa sa pui surse de lumina langa ceas, poze, sau spot-uri in sculpturi, etc. Adauga intrerupatoare cu potentiometru pentru toate sursele de lumina
  • Hai sa adaugam ceva interesant pe pereti. Rearanjeaza pozele si/sau tablourile. Creeaza niste rafturi micute unde sa poti pune mici sculpturi, lumanari, obiecte din sticla, etc. Fara indoiala, se pot folosi si obiecte decorative de bucatarie precum farfurii, boluri, etc. Intre farfuriile decorative incearca sa adaugi o rama decorativa veche.
  • Decoreaza lampile din casa cu material textil. Sunt o multitudine de proiecte pe internet cu exemple cum pot fi transformate lampile vechi intr-unele moderne.
  • Adauga prosoape cu monograma in baie in locul celor clasice, albe.

Lasă un răspuns