amenajari interioare

 

Amenajarile interioare se ocupa de partea de decorare a caselor, spatiilor comerciale sau a birourilor, a spatiului in care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spatiu trebuie sa ne ofere confort si senzatie placuta. Amenajarea interioara presupune includerea sistematica a fortelor proprii si a ideilor clientilor nostrii pentru a transforma un apartament, o casa sau un birou intr-un loc ideal in care sa-ti petreci timpul si activitatile zilnice fara a fi influentat negativ de aspectul ambiental.

Suntem experti in constructii si acoperim o gama larga de lucrari de finisaje, astfel incat sa va bucurati din plin de produsul finit, fara stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operatiune in parte. Echipele noastre sunt specializate in varuirea peretilor sau tavanului, montarea de gresie, faianta si parchet, reparatia si indreptarea peretilor, montarea de placi rigips (gips-carton), montarea echipamentor de bucatarie, montarea echipamentelor electrice, sau in orice alta operatiune necesara unei amenajari corespunzatoare a spatiului dumneavoastra.

Prin colaborarea cu arhitecti si designeri interiori cu experienta, ne straduim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostrii venind cu idei inedite si in tendinte. Ca ingredient obligatoriu al retetei noastre, folosim calitate la cele mai inalte standarde.

Acest aspect, ne-a facut remarcati de-alungul timpului in ochii clientilor, specialistii nostrii indreptandu-se intotdeauna spre lucrul bine facut si la termenul stabilit.

Ne puteti contacta la numarul 0729.18.30.30 sau completand formularul de mai jos:

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  Renovarea Ieftina A Casei

  Renovarea ieftina a casei

  Acum poti sa iti renovezi casa fara sa-ti golesti buzunarele. Vezi mai jos cateva proiecte cu buget redus pentru renovarea casei tale in concordanta cu personalitatea si stilul tau de viata. Vopsirea unei parti a peretelui intr-o culoare contrastanta cu restul…

  Read More