Menu
Camera Copilului

Idei de Design pentru Camera Copilului

Copiii capata puterea de introspectie doar cand li se ofera un spatiu al lor, propriul lor dormitor. Este micul lor colt de lume, un loc in care se pot  juca cum doresc, un loc sigur care este doar al lor. O lume atat de diferita, atat de colorata si creativa, plina de inocenta si imaginatie.

De aceea, cand planificam spatiul pentru copiii nostri dragi ar trebui sa fim foarte atenti, selectivi, inovativi si sa ne asiguram ca le oferim un design care sa le transmita o stare pozitiva.

Cand gandim design-ul camerei copilului (pat , masuta, biblioteca, etc) nu trebuie sa ne limitam la o singura tema sau caracter animat. Dimpotriva, ar trebui utilizate mai multe culori vibrante si caractere de desen animat,etc.

Ofera-le un spatiu deschis cu un decor si design modern pentru a-si explora propria lume.

camera copilului 2

camera copilului 2

Mobila camerei copilului ar trebui sa fie gandita cat mai simpla si sa le ofere mult spatiu la dispozitie. Foarte important este sa te asiguri ca mobilierul nu are colturi (fie de lemn, sticla sau metal).

Ar trebui sa fie destul spatiu pentru a-si putea aranja posesiile lor precum jucarii, materiale educative, haine, alte accesorii, astfel incat sa nu fie niciodata departe de lumea lor de vis sau de actuvitatile educationale.

camera copilului 3

camera copilului 3

Daca trebuie sa organizezi o astfel de camera pentru gemeni, asigura-te ca oferi ambilor copii acelasi design si décor, acest fapt jucand un rol important in dezvoltarea lor armonioasa, intr-un spatiu pe care vor fi nevoiti sa-l imparta.

Zona de studiu trebuie sa fie deschisa, spatioasa, iluminata si cu mai putine decoruri pe pereti. Aceste lucruri transmit ideea unui spatiu impecabil pentru invatare si concentrare.

De aceea, recomandarea noastra este sa ganditi un spatiu in care sa traiasca relaxati, si nu un spatiu supraaglomerat cu prea mult desene.

Lasă un răspuns