Menu
Casa Structura Lemn
Casa Structura Lemn
Casa Lemn 2
Casa Lemn
Casa Lemn 4
Casa Pe Structura Lemn
Casa De Lemn Izolatie
Casa Structura Lemn Casa Lemn 2 Casa Lemn Casa Lemn 4 Casa Pe Structura Lemn Casa De Lemn Izolatie

In sfarsit, Constructii Case de Calitate la Preturi pe care sa ti le Permiti!

Noi iti vom livra o casa de care sa te indragostesti, economisind bani si timp.

Construiti-le oriunde in lume, chiar si in zone indepartate.
Casele din lemn pot fi construite oriunde doriti si pe orice stil de fundatie, existenta sau noua.

O casa din lemn va ajuta si in limitarea bugetului dvs.
Casa ta nu ar trebui sa fie o povara pentru timpul sau finantele tale. Casele din lemn sunt destinate persoanelor care isi apreciaza libertatea, dar doresc totusi un loc pe care sa il numeasca acasa.

Construirea unei case necesita o planificare atenta si cunostinte specifice. Aici va oferim tot ce aveti nevoie pentru a evita greselile.

Suna-ne astazi pentru O OFERTA SI INDRUMARI GRATUITE!

Tel: 0729.18.30.30

Suntem experti in constructii si putem sa te ajutam sa-ti facem visul realitate.

Avantajele lemnului ca material de constructie

 1. Lemnul este ecologic
  Construcția clădirilor cu lemn poate reduce consumul de energie și emisiile de dioxid de carbon (CO2)
 2. Lemnul este regenerabil
  Lemnul este un material natural regenerabil, care se obține direct din copac. Ca atare, are un cost de producție scăzut, un consum mai mic de energie și nu prezintă pericole sau poluări.
 3. Textura bună a lemnului
  Textura lemnului poate crea un mediu confortabil în interiorul casei, fiind mai bun decât orice alte materiale, cum ar fi metalul sau sticla.
 4. Izolator natural pentru construcția de case
  Buzunarele de aer din structura celulară a lemnului îl fac un izolator excelent. De asemenea, poate schimba umezeala cu aerul din jur, ceea ce protejează lemnul împotriva fluctuațiilor ușoare de temperatură și umiditate. Utilizarea produselor din lemn într-o cameră poate îmbunătăți calitatea aerului din interior prin moderarea umidității. Lemnul poate elibera umezeala în condiții uscate și poate absorbi umezeala din aer în condiții umede.
 5. Efect asupra sănătății umane datorită construcției casei din lemn
  Lemnul este un material natural care are mai multe utilizări alături de frumusețea sa estetică. Prezența lemnului poate crea un impact pozitiv asupra fiziologiei umane. Utilizarea lemnului în interiorul clădirii are beneficii psihologice și fiziologice, fiind aproape similară cu efectul petrecerii timpului în afara naturii. De asemenea, în comparație cu alte materiale, prezența lemnului poate reduce tensiunea arterială și ritmul cardiac, reducând stresul și anxietatea.
 6. Lemnul este puternic și rigid din punct de vedere structural
  Lemnul este un material ușor, dar rezistența sa este mare. Natura celulară a lemnului îi conferă un raport rezistență-greutate mai bun decât oțelul moale și îl face un izolant termic rezonabil.
 7. Durabilitatea lemnului
  Lemnul este un material de construcție durabil pentru casă, iar ultimele solutii aparute pentru conservarea lemnului îi sporesc durabilitatea. O structură din lemn proiectată corect este extrem de durabilă și există un risc redus de schimbari excesive de umiditate sau decădere. În situația expunerii, durata de viață a structurii lemnului poate fi mărită prin tratamente unice.
 8. Izolarea electrică a lemnului
  Lemnul este un material cu o izolație electrică excelentă și are o conductivitate electrică slabă. Prin urmare, poate proteja utilizatorii de șocurile electrice din interiorul casei.
 9. Rezistență termică bună a cherestelei
  Conductivitatea termică este o măsură a vitezei cu care trece căldura printr-un material. Reciprocitatea conductivității termice este rezistența termică. Conductivitatea termică a lemnului este minimă. Comparativ cu lemnul, conductivitatea termică a aluminiului este de 2000 de ori mai mare, iar plasticul este de 30 de ori mai mare. Lemnul are performanțe excelente atunci când vă gândiți la rezistența termică.
 10. Versatilitatea lemnului
  Lemnul poate fi fabricat într-o varietate de forme, de la grinzi drepte, arcuri curbate etc. Dimensiunile elementelor individuale ale lemnului sunt limitate doar de capacitățile de transport. Componentele pentru ansambluri mari pot fi fabricate într-o fabrică și pot fi transportate la locația finală.
 11. Ușor de lucrat cu cheresteaua
  Lemnul nu este nici prea dur, nici prea moale, ceea ce îl face ușor de lucrat. Diferitele componente pentru construcția de case din lemn pot fi construite în afara locației, ceea ce poate reduce timpul de construcție la fața locului. Avantajul semnificativ al utilizării cherestelei în locul betonului este eliminarea timpilor de prindere și uscare, astfel încât procesul de construcție devine foarte rapid.
 12. Lemnul este rentabil
  Instalarea lemnului este ușoară, rapidă și reduce costurile la fața locului. Rezistența și rigiditatea ridicată permit utilizarea unor elemente mai mici pentru economii suplimentare de costuri. În ceea ce privește cheltuielile de construcție, ramele din lemn sunt în mod constant cea mai rentabilă soluție în comparație cu diferitele sisteme de încadrare a pereților.

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  casa din lemn