Menu

Constructii Case in Buzau la preturi rezonabile

In sfarsit, Constructii Case de Calitate la Preturi pe care sa ti le Permiti!

Noi sunte constructori de case dedicati in a oferi Calitate de Top la Preturi Rezonabile. Suntem o Companie de Constructii care crede in oferirea de servicii oneste, profesionale, de inalta calitate. Suntem o firma de constructii care garanteaza servicii de varf la un cost competitiv.

 • Noi angajam cei mai buni oameni!
 • Noi folosim cele mai bune materiale!
 • Noi folosim cele mai bune unelte!
 • Noi livram cele mai bune rezultate!

Suna-ne astazi pentru O OFERTA SI INDRUMARI GRATUITE!

Tel: 0729.18.30.30

Pentru fiecare proiect, fie ca este vorba de o constructie de case, renovare, amenajari interioare/exterioare sau constructie comerciala, Noi suntem constructorii care au livrat intotdeauna calitate fara compromis. Lucram cu clienti deosebiti impreuna cu arhitecti, ingineri si designeri de interior de varf care au depasit asteptarile cu consecventa si au livrat proiecte unice in timp si in buget. Printr-un management atent si un entuziasm pentru maiestrie in lucrari, Noi suntem compania de constructii care se dedica unor proiecte cat se poate de complicate fara a pierde din vedere micile detalii care fac diferenta.

Construim case pe structura din beton sau case pe structura din lemn. Ne mandrim cu foarte multe proiecte rezidentiale si comerciale finalizate si cu clienti multumiti de calitatea lucrarilor.

In fiecare zi, ne mandrim ca oferim clientilor nostri servicii superioare si valoare adaugata. Oferim expertiza si satisfacere a calitatii in toate aspectele constructiei sau renovarii.

CERE O OFERTA ACUM!

  Nume

  Email

  Telefon

  Mesaj

  Punct Unic de Contact pentru toate nevoile tale in ceea ce priveste Constructia unei Case  

  Plan Constructie, Documentatie si Estimari – Tinand cont de bugetul propus, vom realiza un concept de design care sa satisfaca cererile tale. Dupa acceptul conceptului de design vom detalia planul si vom include elementele electrice, sanitare, structurale si de detaliu architectural. O estimare a cantitatilor de material si a costurilor pentru manopera constructii va fi de asemenea preagtita dupa terminarea planurilor detaliate.

  • Autorizatie de Constructie – Te vom ajuta sa pregatesti toate actele necesare, inclusiv cu semnaturile aferente din partea profesionistilor locali.
  • Imprumut Banca – Iti vom pregati toate actele necesare obtinerii unui credit bancar, la banca pe care ti-o doresti.
  • Managementul constructiei – Vom furniza forta de munca, material, echipamente, transport, supervizari si alte elemente necesare pentru finalizarea cu success a constructiei. Un inginer de proiect va fi desemnat pentru a superviza tot ceea ce tine de lucrari in constructii full-time. Ne vom coordona impreuna cu tine in ceea ce priveste progresul lucrarilor sau oricaror alte preocupari care pot aparea in perioada de construire.
  • Conectarea la retelele de utilitati – Canalizare, Electricitate si Gaze. Te vom ajuta sa completezi dosarele necesare aplicarii pentru conectarea la utilitati.
  • Garantie – Vom repara pe costul nostru orice defecte, scurgeri sau alte probleme care pot aparea datorita folosirii unor materiale defecte sau unor lucrari constructii necorespunzatoare pe o perioada de 12 luni.

  Inspectie proprietate

  Inainte de ca trimite o cotatie vom inspecta proprietatea pentru a identifica elemntele care pot influenta oferta.

  Proiecte

  Iti punem la dispozitie mai multe planuri de casa din care poti alege sau poti discuta cu arhitectii nostri pentru planuri noi.

  Particularizari

  Adaptam proiectul tau la specificul locatiei si folosim cele mai potrivite tehnologii pentru a asigura o calitate ridicata.

  Constructie

  Feedback-ul clientilor nostri ne-a confirmat ca putem oferi servicii de calitate de care sa ne mandrim.

  Solutii Ecologice

  Ne asiguram ca folosim sau reintroducem in circuit materiale de inalta calitate.

  Comunicare

  Suntem tot timpul alaturi de tine pentru orice intrebare pe care ai avea-o in legatura cu proiectul de constructie.

  Cei mai buni Constructori de Case

  Daca visezi la casa ideala dar nu iti gasesti timp sa o construiesti, suna-ne! Te vom ajuta sa iti facem visul realitate!

  Suntem o companie de constructii pe care te poti baza. Suntem un constructor care pune siguranta si calitatea inainte de toate. Ca si constructor de case, punem interesul clientilor nostri pe primul plan, asigurandu-ne ca toate cerintele sunt livrate la un nivel satisfacator. Suntem un contractor onest care pune atat de multa valoare pe integritate, incat ne da forta de a duce mai departe obiectivele noastre.

  Firma noastra este specializata pe constructii de case. Am inceput aceasta afacere prin renovarea si finalizarea de case rezidentiale, ceea ce ne-a familiarizat cu cele mai mici detalii ale fiecarei case si cum afecteaza acestea valoarea si estetica cladirii pe termen lung. Am studiat fiecare material si metoda de aplicare pentru a putea fi implementa orice metoda inginereasca, care poate aduce plus de valoare proiectelor de constructii.

  Subcontractori de calitate

  Suntem de asemenea specializati pe constructii comerciale. De aceea lucram cu cei mai buni arhitecti prentru a garanta atat un design deosebit cat si o siguranta si integritate a cladirii. Echipa noastra de ingineri si supervizori au experienta extinsa si echipamente potrivite pentru a asigura o livrare in timp a lucrarii la o calitate superioara.

  Zonele preferate pentru lucrari de constructii

  Putem construe casa ta mult visata oriunde in judetul Buzau si zonele limitrofe. Insa sunt zone in care apropierea de sediul nostru ofera oportunitati unice prin care putem acorda costuri reduse la un nivel ridicat de calitate a lucrarilor.

  Aceste zone sunt urmatoarele: Buzau, Vernesti, Spataru, Vadu Pasii, Maracineni, Matesti, Merei.

  Oferta Gratuita pentru Constructie Casa

  Stii ca unii constructori din Buzau solicita o suma pentru a-ti inspecta proprietatea si pentru a-ti trimite o estimare? Noi nu facem asta!

  Intra in sectiunea de CERERE OFERTA si lasa-ne detaliile tale si iti vom trimite estimarile noastre gratuity. Acest lucru include o inspectie a proprietatii, propunere de proiect (daca este cazul) si estimare detaliata.

  Cine suntem?

  Suntem constructori de case si vile in Buzau si in acelasi timp firma constructii comerciale. Suntem cunoscuti sub mai multe feluri, insa dintre acestea, doua s-au diferentiat: constructor de calitate sau firma de constructii cu preturi rezonabile.

  Calitatea ridicata nu este doar motto-ul nostrum. Este stilul nostru de viata.

  Constructii la preturi rezonabile. Acest lucru il promitem si il respectam.

  Oferim doar servicii de calitate!